(۲۴-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ عصر)M!lad نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]نسخه Enterprise، گرون ترین و کامل ترین نسخه تجاری این ویندوز هست. نمیدونم که مثل ویندوز ۷، قراره نسخه ultimate هم داشته باشه یا نه. اما تا جایی که من اطلاع دارم همین نسخه نهاییه. امکان داره بعداً بهش سرویس پک اضافه بشه.
نسخه های آزمایشی اون قبل تر از این ها منتشر شده و مورد آزمایش قرار گرفته. همونطور که آقای سید النگی (سوخته دل) گفتن، این نسخه قبل از انتشار رسمی، توی بازار سیاه (!) اینترنت وارد شده.
اما لازمه بگم این ویندوز حدود ۱ ماه شاید هم بیشتر میشه که تو اینترنت قرار گرفته. سایت های ایرانی و خارجی زیادی این ویندوز رو برای دانلود و فروش گذاشتند.
من خودم نسخه ۶۴ بیتی اون رو دانلود کردم و نصب کردم (برای تست). خوب خوشبختانه مشکل خاصی برای من نداشت (به جز مشکل مودم که اشکال از خود مودمه! باید عوضش کنم.) به زودی شیفت می کنم روی ویندوز ۸. سختی عوض کردن ویندوز، در جابجایی نرم افزار ها و بازی های نصبی و همچنین تنظیماتی در داخل ویندوز و کش مرورگر هاست.
نمیدونم تا الان متوجه شدید یا نه. اما مایکروسافت در محصولات جدید خودش از جمله همین ویندوز ها (و یا مجموعه آفیس)، در زمینه محیط کاری، داره به سمت سادگی پیش میره. گرافیک ویندوز ۸ هم اینقدر سبک و بدون جزئیات طراحی شده که به نسبت ویندوز قبلی، پردازش کمتری نیاز داره. بعد از مدت ها کار کردن با محیط های گرافیکی و شکیل، شروع کار با محیط های ساده و بدون پیچیدگی برای خودش صفایی داره!
خیلی ممنون اقا میلاد
توضیحات کامل رو اقا میلاد دادن
من خودم ویندوز هشت رو استفاده میکنم ولی باهاش خیلی مشکل دارم
از پیش نیاز های net ferame گرفته تا ابدیت ها و .............
ولی در مجموع خیلی محیط راحتی داره..........خیلی..........
از ایکس پی و سون برای من راحت تره.........