خسته نباشید میگم به همهی برو بچه های انجمن
توی این بخش از انجمن، میتونید کمی در مورد خودتون بنویسید تا بهتر بتونیم همدیگه رو بشناسیم
اول از خودم شروع می کنم (هر چند خیلی هاتون منو میشناسید):
من محمد (میلاد) کیانی هستم. دانش آموز سوم ریاضی. بچهی کردکوی خودمون. ساکن کوچهی مسجد رحیمی (موقتاً).
از اونجایی که ما از نقاط مختلف کشور، اینجا کاربر داریم، تقاضا دارم مختصری در مورد خودتون بنویسید.
مثلاً همین قدر که اسم یا شهرت و محل سکونت رو بنویسید کافیه.

منم كه معلومه كي هستم

معروف هيچي

هييييييييي كردكويي هستم

سنم هم كه 22 هستش
تازه با كامپيوتر اشنا شدم به جون ايمان باور كنين

بعدشم بي كار هستم

سلام
سید علی انصاریان هستم
محل سکونت علی آباد (کتول)
مدیر سایت صالحون:http://www.salehon.ir
ادمين جون چرا ميخواي بفهمي من كيم و اسمم چيه
بيخيال شو
فكر كن علي نقي تقي رضا صابر و....................
دوستت دارم ادمين جون
تموم كردكوي ها رو هم دوست دارم

(۲۶-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ صبح)aliansariyan نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]سلام
سید علی انصاریان هستم
محل سکونت علی آباد (کتول)
مدیر سایت صالحون:http://www.salehon.ir
آقای انصاریان از حضور شما توی سایت بسیار بسیار خوشحالیم. افتخار می کنیم که افرادی مثل شما هستند که در جهت رشد یک سایت، بدون هیچ چشم داشتی از همه جهت با تمام توان کمک می کنند.
من هم همونجوري كه از اسم ايديم مشخصه امين رحيمي هستم. اكثر جاهايي هم كه ثبت نام ميكنم به همين اسم هستش.
حنگ خانها هم بازي ميكنم.
اكثر دوستان هم منو ميشناسن ديگه فكر نكنم نيازي به معرفي بيشتر باشه.
فقط يه وقتايي ميبينين يه روز هستم يه روز نيستم واسه اينه كه الان سربازي هستم.
(۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ صبح)Amin_Rahimi نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]من هم همونجوري كه از اسم ايديم مشخصه امين رحيمي هستم. اكثر جاهايي هم كه ثبت نام ميكنم به همين اسم هستش.
حنگ خانها هم بازي ميكنم.
اكثر دوستان هم منو ميشناسن ديگه فكر نكنم نيازي به معرفي بيشتر باشه.
فقط يه وقتايي ميبينين يه روز هستم يه روز نيستم واسه اينه كه الان سربازي هستم.
شما که سرور مایی! همین اندازه که اوقات تعطیلی و مرخصی تو سایت فعالیت می کنید، برای ما و بقیه افتخاره.