۲۱-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ عصر
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۵۷ عصر
دختري به كوروش كبير گفت:
من عاشقت هستم.
كوروش گفت:
لياقت شما برادرم است كه از من زيباتر است و پشت سر شما ايستاده!
دخترك برگشت و ديد كسي نيست!
كوروش گفت:
اگر عاشق واقعي بودي پشت سرت را نگاه نمي كردي...!!!!!
من عاشقت هستم.
كوروش گفت:
كوروش گفت:
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ عصر
قرارمان فصل انگور
شراب که شدم بیا
تو جام بیاور
من جان !!!
۱۵-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ عصر
(۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ عصر)marlik نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]دختري به كوروش كبير گفت:
من عاشقت هستم.
كوروش گفت:
كوروش گفت:
بیچاره کوروش! چقدر اینروزا از طرفش حرف های عارفانه اینور اونور میزنن!

۱۷-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۵۲ عصر
خدایا به مردان در خانه ات به آن زن زلیلان فرزانه ات به انان که در بچه داری تکند؟ پـَـــ نــه پـَـــ تو تکی د ن د یلان عوض کردن پوشکند
۱۹-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۴۹ عصر
(۱۷-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ عصر)ali نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]خدایا به مردان در خانه ات به آن زن ذلیلان فرزانه ات به انان که در بچه داری تکند؟ پـَـــ نــه پـَـــ تو تکی د ن د یلان عوض کردن پوشکندبه آنان که با آرزوی تمام
به مادر زن خود بگویند مامان
به آن قرمه سبزی پزان قَدَر
به آن مادرا ن به ظاهر پدر....
که مارا براین عهد کن استوار
واز زن ذلیلی مکن برکنار

۱۹-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ عصر
(۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ عصر)marlik نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]دختري به كوروش كبير گفت:[b]
من عاشقت هستم.
كوروش گفت:
كوروش گفت:
میشه بفرمایید کوروش چند تا کتاب نوشت و منابع این گفته ها از کجاست ؟
هر روز هر حرف من در اوردی را به نام ایشان مینویسند و بچاره را در قبر میلرزونند
کوروش از افتخارات ایران است و ما نمیخواهیم این افتخار با این بازی ها خراب شود[/b]
۱۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۰۱ عصر
از قول دکتر شریعتی هم زیاد میگن.
۱۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۰۳ عصر
(۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ عصر)سيد پيام نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.](۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ عصر)marlik نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]دختري به كوروش كبير گفت:[b]
من عاشقت هستم.
كوروش گفت:
كوروش گفت:
میشه بفرمایید کوروش چند تا کتاب نوشت و منابع این گفته ها از کجاست ؟
هر روز هر حرف من در اوردی را به نام ایشان مینویسند و بچاره را در قبر میلرزونند
کوروش از افتخارات ایران است و ما نمیخواهیم این افتخار با این بازی ها خراب شود[/b]
بیشتر این سخنان از نوشته های " ذبیح الله منصوری " نویسنده ی کتب داستانی تاریخی هستش البته ایشون تبحر خاصی در پروراندن موضوعات به سلیقه ی خودشون دارند و تو نوشته هاشون اکثرا به تاریخ نویسایی مثل " گزنفون " و "هردوت" هم اشاره میکنند.
البته نباید منشور کوروش را که حاوی بسیاری از دستورات اخلاقی هست از یاد ببریم .کوروش بنا بر تخمین علامه ی طباطبایی در جلد 13 تفسیر المیزان با توجه به شواهد موجود به " ذوالقرنین" ذکر شده در قرآن هم منسوب شده است

۱۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۱۹ عصر
دیگه رو منشور کوروش همچین داستانی که ننوشته!