انجمن گفتگوی کردکوی

نسخه کامل: کاریکاتور های باحال!
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
علی دایی:

[تصویر:  o6mtg9z8o3hsruivre.jpg]

عادل فردوسی پور:

[تصویر:  rfgd8nb8dgwpgk6xvbv3.jpg]

رونالدینهو:

[تصویر:  t0h2bfa69ac1rfww9o5.jpg]

محمد اصفهانی:

[تصویر:  l62soqhkdfrwjopvte.gif]

-----------------------------------------------------------
جالب بود!53
آقا اینجوری تشکر بدرد نمیخوره حداقل یه تشکر بزن اینجوری پست زیاد میشه نه!187214
تشکر میزنم برات خوبه
کاریکاتورات باحال بید همش فوتبالی ولی اخری خرابش کرد
بیشتر بزار برای همین چند تا که ÷ست باز نکردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر نزدی! در ضمن این تاپیک تیم ها نیس!235198
می دونم دیدم چند تا فوتبالی گذاشتی اخری خوانندست گفتم بهم نمیان
(۳-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ صبح)ali نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]می دونم دیدم چند تا فوتبالی گذاشتی اخری خوانندست گفتم بهم نمیان
ربطی به آخری نداره اسم تاپیک کاریکاتور های باحاله.214
(۷-۷-۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ عصر)alirezakiani نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
(۳-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ صبح)ali نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]می دونم دیدم چند تا فوتبالی گذاشتی اخری خوانندست گفتم بهم نمیان
دقت کردی داداشت فقط تشکر کرده به این عمل نوشابه باز کردن میگند!
404040404040404040404040
(۷-۷-۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ عصر)ازجنس خاک نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
(۷-۷-۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ عصر)alirezakiani نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
دقت کردی داداشت فقط تشکر کرده به این عمل نوشابه باز کردن میگند!
404040404040404040404040
خودم بهش گفتم اگه پست های منو تشکر نزنی کچلت میکنم.40404040
خوبه داداشه فقط براش تشکر زده
صفحه‌ها: 1 2 3 4
لینک مرجع