| تابلو اعلانات |
|
| پیامک جالب!!!!!!! زمان کنونی: ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۲۷ بعد از ظهر |
||||||||
|
|
|
پیامک جالب!!!!!!!
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صلابت
در سقوط هم می توان با شکوه , سهمگین و پر صلابت بود! این را آبشار می گفت.......................
|
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پیامک جالب!!!!!!!
دختري به كوروش كبير گفت:
من عاشقت هستم. كوروش گفت: لياقت شما برادرم است كه از من زيباتر است و پشت سر شما ايستاده! دخترك برگشت و ديد كسي نيست! كوروش گفت: اگر عاشق واقعي بودي پشت سرت را نگاه نمي كردي...!!!!! |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قرارمان فصل انگور شراب که شدم بیا تو جام بیاور من جان !!! |
|||
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: پیامک جالب!!!!!!!
(۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ بعد از ظهر)marlik نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]دختري به كوروش كبير گفت: بیچاره کوروش! چقدر اینروزا از طرفش حرف های عارفانه اینور اونور میزنن!
|
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خدایا به مردان در خانه ات به آن زن زلیلان فرزانه ات به انان که در بچه داری تکند؟ پـَـــ نــه پـَـــ تو تکی د ن د یلان عوض کردن پوشکند
|
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۷-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ بعد از ظهر)ali نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]خدایا به مردان در خانه ات به آن زن ذلیلان فرزانه ات به انان که در بچه داری تکند؟ پـَـــ نــه پـَـــ تو تکی د ن د یلان عوض کردن پوشکندبه آنان که با آرزوی تمام به مادر زن خود بگویند مامان به آن قرمه سبزی پزان قَدَر به آن مادرا ن به ظاهر پدر.... که مارا براین عهد کن استوار واز زن ذلیلی مکن برکنار
|
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ بعد از ظهر)marlik نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]دختري به كوروش كبير گفت:[b] میشه بفرمایید کوروش چند تا کتاب نوشت و منابع این گفته ها از کجاست ؟ هر روز هر حرف من در اوردی را به نام ایشان مینویسند و بچاره را در قبر میلرزونند کوروش از افتخارات ایران است و ما نمیخواهیم این افتخار با این بازی ها خراب شود[/b] |
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
از قول دکتر شریعتی هم زیاد میگن.
|
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ بعد از ظهر)سيد پيام نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.](۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ بعد از ظهر)marlik نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]دختري به كوروش كبير گفت:[b] بیشتر این سخنان از نوشته های " ذبیح الله منصوری " نویسنده ی کتب داستانی تاریخی هستش البته ایشون تبحر خاصی در پروراندن موضوعات به سلیقه ی خودشون دارند و تو نوشته هاشون اکثرا به تاریخ نویسایی مثل " گزنفون " و "هردوت" هم اشاره میکنند. البته نباید منشور کوروش را که حاوی بسیاری از دستورات اخلاقی هست از یاد ببریم .کوروش بنا بر تخمین علامه ی طباطبایی در جلد 13 تفسیر المیزان با توجه به شواهد موجود به " ذوالقرنین" ذکر شده در قرآن هم منسوب شده است
|
|||
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دیگه رو منشور کوروش همچین داستانی که ننوشته!
|
|||
|
سردر
آپلود
بازی
جستجو
اعضا
آرشیو
راهنما
نقشه سایت
لینکدونی