| تابلو اعلانات |
|
| رصدنجومي توسط كاربران انجمن زمان کنونی: ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ بعد از ظهر |
||||||||
|
|
|
رصدنجومي توسط كاربران انجمن
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رصدنجومي توسط كاربران انجمن
باسلام
دوشنبه مورخه 90.11.3 اولين برنامه گروهي با كاربران انجمن درقالب يك برنامه علمي و تفريحي صورت گرفت. طبق برنامه ريزي قبلي ساعت 7:30 با اجتماع در مسجد جامع شروع گرديد و سپس به محل مورد نظر يعني بالاتر از سه راه جنگل رفتيم . حدود 30 نفر بوديم .
[دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]
از كاربرهايي كه يادم مياد ميتوان به اين افراد اشاره كرد:.Haman، komeil،admin .Aban mehr.خانم گل . miss.roz.amin rahimi.Marshal.سروش . يه مرد . سيدپيام .salvia. star. Viper .maheman .nasim banoo. ستاره شب . morteza . saman.azad و ...اگر كسي از قلم جا افتاد بگويد تا اسمش را اضافه كنم چند نفر هم عضو انجمن نبودند همينطور اقايان يزداني و كياني هم در جمع ما حضور داشتند با صحبتهاي مقدماتي و معرفي اعضا از عليرضا شروع گرديد كه با شوخي نيز همراه بود. جمع دوستانه باعث گرديد تاريكي و سرما از ذهن ها خارج شود . در ادامه توضيحات توسط اقاي كوروش زرگران درباره رصد داده شد و با تلسكوپ ايشان مشتري و جبار و خوشه پروين رصدگرديد. ![]() كاربران انتقادات و پيشنهادات و نظرات خود را درباره اين برنامه بفرمايند تا در اينده براي برنامه هاي بعدي بانظرات شما هماهنگ تر و بهتر انجام گردد . با سپاس فراوان
|
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: رصدنجومي توسط كاربران انجمن
ایمان چقدر میخوری؟؟؟
![]()
|
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان صورت جبار:
![]() معروفترین قسمتش کمربرندشه که فکر کنم اهرام اصلی مصر هم منطبق با اونها ساخته شدن. ![]() |
|||
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ایندفعه رو من جا موندم!!!!!!!
|
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از همه دوستانی که زحمت برپایی این میتینگ دوستانه رو داشتن تشکر میکنم.عکسا هم تو نور کم عالی شدن.مرسی از آقایون عکاس
|
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خوش باشید.
|
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ قبل از ظهر)unname نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]ایندفعه رو من جا موندم!!!!!!! من کلی به امید دیدن تو رفته بودم!! گفته بودی میای!!
|
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بد شانسی یعنی من...
یک ساعت تو سرما ایستادم، آخر هم ندیده رفتم... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خوب ميخواستين ببينيد و بريد
![]() خيلي خوش گذشت ، از بس كه حول شده بودم همون اول كار پامو گذاشتم روي يه سنگ گنده نزديك بود با سر برم زمين ![]() ![]() ![]() اون لحظه كه vipr رو سيد اورد وسط چراغ گرفتن تو صورتش تك و تنها ![]() من اگه بودم از خجالت مي مردم .....بابت عكسها هم ممنونم كه چهره ها خوب مشخص نيست ![]()
|
|||
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خیلی عالی بود.همیشه از این کارها بکنید.
|
|||
سردر
آپلود
بازی
جستجو
اعضا
آرشیو
راهنما
نقشه سایت
لینکدونی
تماس با ما

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: wsjsw9e8cn44d1bngl.jpg]](http://up.tamishe.ir/images/wsjsw9e8cn44d1bngl.jpg)

![[تصویر: 7jqx5ivdt6q3lhl0yb7.jpg]](http://www.up.iranblog.com/images/7jqx5ivdt6q3lhl0yb7.jpg)
![[تصویر: orion0210-md.jpg]](http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8702/orion0210-md.jpg)

من اگه بودم از خجالت مي مردم .....