| تابلو اعلانات |
|
| انتقادات و پیشنهادات زمان کنونی: ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۲۸ بعد از ظهر |
||||||||
|
|
|
انتقادات و پیشنهادات
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام عرض می کنم خدمت اعضای انجمن نوپای تمیشه دات آی آر.
همونطور که در جریان هستید، سایت ما به تازگی راه افتاده و همیشه هر سایت تازهای، اشکالات و ایراداتی داره که باید برطرف بشه. به طور مثال چند تا از اشکالات رو آقای Amin_Rahimi به ما گوشزد کردند و ما خوشبختانه اون اشکالات رو برطرف کردیم. از شما تقاضا دارم هر گونه اشکال و ایرادی که در انجمن دیدید، به ما گزارش کنید. هر انتقاد و پیشنهادی که داشتید به ما بگید. در صورتی که سؤالی در خصوص انجمن دارید، از ما بپرسید. اگه چیزی رو تو انجمن بلد نیستید، از ما بپرسید. در صورتی که دستهبندی خاصی مدّنظرتون هست، به ما بگید تا اون بخش رو در انجمن ایجاد کنیم. خلاصه از هر طریق، پذیرای نظرات تمام همشهریان و کاربران عزیز در بهبودی سایت خودشون هستیم. در صورتی که توانایی دارید ما رو در مدیریت سایت و انجمن یاری کنید، ما با آغوش گرم استقبال می کنیم. موفق باشید. |
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اشکالات را به ما گزارش کنید
من هر چيزي به نظر ميرسه رو از همينجا ميگم ديگه
يعني تاپيك جدا گانه نميزنم. به نظر من بهتره بالاي انحمن اخرين پستها نشان داده بشه چون خيلي سخته ادم وارد ميشه نميدونه كه كي اخرين پستهايي كه داده شده چي هستش |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
كاش ميشد مطالب جديد اضافه شده به انجمن به طور خودكار به ايميل ارسال بشه
با تشكر دني -_- دني ![]() ![]() اگه هم ميشه كمي هم طرح هاي گرافيكي اضافه بشه و براي ايام هاي خواص كمي سربرگ عوض بشه شهادت ها و تولد ها و ................... سربزگ هاي مخصوص خودش |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این کار یک اشکال بزرگ و اساسی داره. اون هم اینه که شما با حجم عظیمی از ایمیل ها از طرف سایت مواجه میشید که حوصلهی خوندن هیچ کدوم رو شاید نداشته باشید.
البته شاید الان ارسال ها زیاد نباشه. ولی در آینده طوری میشه که شاید در روز بیش از ۱۰۰ تاپیک زده بشه و اون وقت این ایمیل ها برای شما میشه اسپم! این امر در مورد سایت خبری کردکوی (Kordkuy.net) امکان پذیره و در دست انجامه. اما یه راهی بهتر وجود داره. شما تو هر کدوم از موضوعات که می خواید از پاسخ دادن به اون ها، از طریق ایمیل با خبر بشید، میتونید مشترک بشید. کافیه که در منوی بالای هر تاپیک که اطلاعات کلی اون تاپیک رو نشون میده، "مشترک شدن در این موضوع" رو بزنید و بعد تنظیم کنید که از طریق ایمیل، از پاسخ های جدید با خبر بشید. در مورد طرح های گرافیکی هم باید عرض کنم یک سری آیکون ها و آواتار ها قراره به انجمن اضافه بشه که کمی ظاهر سایت بهتر بشه. اما این که قالب سایت در ایام مختلف بخواد تغییر کنه، نیازمند زمان برای برنامه نویسی قالب هست که فعلاً بعید میدونم بشه این کار رو انجام داد. ممنون از پیشنهاد هاتون |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت مديران محترم انجمن فرهنگي ،علمي،مذهبي،... كردكوي
من چند پيشنهاد دارم كه خدمت شما عرض ميكنم 1- در زماني كه يك پست با چندين قسمت ميخواد ارسال بشه طوري باشه كه هر قسمت رو كه ارسال ميكنيم يه ارسال ايجاد بشه . مثلا من چهل حديث ميخوام در مورد ظهور امام زمان (عج) بذارم ،زماني كه ارسال جديد رو ميزنم حديث دوم پشت سر حديث اول مياد وارسال جديد ايجاد نميشه .در اين حالت اگر چهل حديث اينطوري پشت سر هم قرار بگيرن پست بسيار طولاني ميشه و براي كاربران خسته كننده ميشه. اگه طوري طراحي انجام بگيره هر متني كه نوشته ميشه يه ارسال محسوب بشه 2- مورد بعدي اينكه براي گذاشتن عكس از روش كپي كردن استفاده بشه كه با pasteكردن عكس يا كاريكاتور و.. در ارسال قرار بگيره 3- مورد سوم ايجاد كردن بيشتر شكلك ها با طراحي متفاوت 4- مورد چهارم كه انشاالله با افزايش كاربران سايت ايجاد بشه محيط چت باكس در سايت باشه 5- ايجاد شاخه هاي بيشتر در بعضي موضوعات مثلا در قسمت حديث ميشه انجمن حديث رو به شاخه هاي(احاديث اعتقادي،سياسي،اخلاقي،اجتماعي و...) 6- مسئله بعدي در مورد فونت وتغيير رنگ ها هست زماني كه فونت رو ميخوام عوض كنم يا رنگشو در ارسال بصورت لاتين كلمه فونت ورنگ نوشته ميشه ولي تغييري ايجاد نميشه ،شايد براي من اينطور هست دقيقا نميدونم در پايان ميخواستم از زحمات شما تشكر كنم و اميدوارم كه در اين راه كه گسترش فرهنگ اسلامي وقراني و ايران اسلامي ميباشد موفق باشين . من لينك انجمني رو كه به عنوان مدير انجمن حديث هستم رو ميخوام بذارم .(انجمنهاي تخصصي آيه هاي زندگي) يا علي خداحافظ [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.] |
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳۰-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ قبل از ظهر)محمد نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]سلام خدمت مديران محترم انجمن فرهنگي ،علمي،مذهبي،... كردكويدر مورد ارسال: ارسال با پاسخ فرق داره. وقتی شما در یک انجمن خاص، مطلب جدیدی ایجاد می کنید، میشه تاپیک یا به قول دوستان "ارسال". اما وقتی داخل تاپیکی که قبلاً ایجاد شده، پیامی ارسال می کنید، میشه پاسخ. اگه بحثتون، نشان دادن آمار هست، تصمیم داریم که برای پاسخ ها هم آمار جدا برای هر کاربر داشته باشیم. شما میتونید به میل خودتون، هر حدیث رو توی یک پاسخ ارسال کنید یا مجموعه ای از احادیث رو در یک تاپیک ارسال کنید. در مورد آمار هم نگران نباشید. آمار شما محفوظ است. اما اگه منظور شما این هست که مثلاً هر خطی که ارسال می کنید، یک پست جداگانه در نظر گرفته بشه، این مورد نه تنها در انجمن ما، بلکه در هیچ انجمنی امکان پذیر نیست. سیستم ارسال موضوع و پاسخ استاندارده و همه ی انجمن ها با این نوع سیستم عمل می کنند. در مورد کپی پیست تصاویر: ادیتور سایت، ادیتور پیشرفته ای نیست. ولی به نسبت ادیتور پیشفرض سایت که احتمالاً ندیدید، ۱۰۰ درصد بهتر است. اما با این وجود، کمبود ها و ضعف های زیادی داره. پیست کردن مستقیم عکس از کامپیوتر کار پیچیده ای هست و من تازه در بعضی جاها چنین چیزی رو شنیدم. اما کپی کردن عکس های داخل اینترنت، کار پیچیده ای نیست. کافیه تا آدرس عکس مورد نظر رو پیدا کنید و بعد روی گزینه ی عکس در ادیتور کلیک کنید و آدرس اون تصویر رو بنویسید تا تصویر وارد متن پست بشه. در مورد شکلک ها: یه تعدادی شکلک جالب و جذاب تو کامپیوترم دارم که مجموعه ای از بهترین شکلک هاست. اگه وقت خالی پیدا کردم، شکلک هم اضافه می کنم. چت باکس: برای ایجادش مشکلی نداریم. ولی صلاح دیده شده فعلاً چنین کاری صورت نگیره. شاخ و برگ دادن به موضوعات کلی: از اهداف ماست. سایت روز اول به این شکلی که می بینید نبود. شاید ۷۰ درصد انجمن ها، بعد از افتتاح و به پیشنهاد کاربران و مدیران درست شده. بنابراین همیشه باید موضوعات انجمن ها مورد بررسی قرار بگیره و با پیشنهاد کاربران، انجمن های جدید اضافه بشه. در مورد احادیث، این کار رو می کنم. در مورد رنگ ها: گفتم این ادیتور پیشرفته نیست. مطالبی که ارسال می کنید، مستقیماً نمیتونه پیش نمایش کنه. فقط این قدرت رو داره که کد های اچ تی ام ال رو در مورد متن و رنگ متن و سایزش و ... نشون بده. البته میتونید قبل از ارسال پست، از پیش نمایش استفاده کنید که نمای کلی رو نشون میده. در هر صورت سعی می کنم مواردی که قابل انجام هست رو انجام بدم. در آخر هم از پیشنهادات سازنده و مهم شما تشکر می کنم و ممنونم که روی اشکالات سایت، دقت کردید و وقت گذاشتید و نقطه نظراتتون رو به ما ارجاع دادید. باز هم از دوستان میخوام پیشنهاداتشون رو بدن. چون سایت با پیشنهادات شما بالاست! |
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳۰-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ قبل از ظهر)محمد نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]5- ايجاد شاخه هاي بيشتر در بعضي موضوعات مثلا در قسمت حديث ميشه انجمن حديث رو به شاخه هاي(احاديث اعتقادي،سياسي،اخلاقي،اجتماعي و...) زیر مجموعه های احادیث مطابق سایتی که معرفی کردید، آماده شد. یک تغییرات دیگه هم توی انجمن ایجاد شده. ۱ـ درخواست دوستی که احتمالاً دیدید ۲ـ نمایش ارسال های مشابه هنگام تایپ عنوان تاپیک ۳ـ طراحی عکس برای گروه های کاربری ۴ـ بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو (که باعث تغییر در آدرس صفحات هم شده) |
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
خوبین؟ یه پیشنهاد برای بخش ادبیات شما داشتم . با توجه به اینکه دایره ی دانش ادبیات بسیار گسترده هست بهتره اونو به زیر گروه های : 1. ادبیات غنایی شامل : شعر و داستان عاشقانه 2.ادبیات پایداری شامل : اشعار و داستانهایی با موضوع جبهه و جنگ و کلا دفاع مقدس 3. ادبیات داستانی شامل : قصه و داستان کوتاه و بلند به نظم یا نثر در موضوعات مختلف 4.ضرب المثلها ، امثال و حکم 5. مرثیه 6.طنز 7.ادبیات درون مرزی و برون مرزی 8. مشاعره تقسیم کنید تا عزیزان ادب دوست هر جا که دوست دارند مطالب خودشون رو قرار بدن. با تشکر از زحماتی که برای پربار کردن سایت متحمل میشین و همچنین سپاس از اینکه فرصتی پیش آوردین تا دوستان مطالبی را که دارند در اختیار دوستان دیگر قرار بدن . اینجا گلی تو شکلکاتون نیست تا به واسطه ی ارج گذاری از زحماتتون تقدیم بشه. همیشه گل وجودتون شکوفا و معطر |
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دیروز, ۰۹:۰۴ بعد از ظهر (آخرین ویرایش در این ارسال: دیروز ۰۹:۲۸ بعد از ظهر، توسط غزل.)
سلام خوبین؟ یه پیشنهاد برای بخش ادبیات شما داشتم . با توجه به اینکه دایره ی دانش ادبیات بسیار گسترده هست بهتره اونو به زیر گروه های : 1. ادبیات غنایی شامل : شعر و داستان عاشقانه 2.ادبیات پایداری شامل : اشعار و داستانهایی با موضوع جبهه و جنگ و کلا دفاع مقدس 3. ادبیات داستانی شامل : قصه و داستان کوتاه و بلند به نظم یا نثر در موضوعات مختلف 4.ضرب المثلها ، امثال و حکم 5. مرثیه 6.طنز 7.ادبیات درون مرزی و برون مرزی 8. مشاعره تقسیم کنید تا عزیزان ادب دوست هر جا که دوست دارند مطالب خودشون رو قرار بدن. با تشکر از زحماتی که برای پربار کردن سایت متحمل میشین و همچنین سپاس از اینکه فرصتی پیش آوردین تا دوستان مطالبی را که دارند در اختیار دوستان دیگر قرار بدن . اینجا گلی تو شکلکاتون نیست تا به واسطه ی ارج گذاری از زحماتتون تقدیم بشه. همیشه گل وجودتون شکوفا و معطر _____________________________________________________ سلام موارد ذکر شده به ثبت رسید با تشکر از پیشنهادات و انتقادات شما که باعث پیشرفت و ارتقا انجمن است |
|||
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۳۱-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ قبل از ظهر)غزل نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]سلام متشکر از پیشنهاداتتون. در اولین فرصت، عملی میشه. (۳۱-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ قبل از ظهر)Amin_Rahimi نوشته شده توسط: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.]من هم يه پيشنهاد دارم اونم اينكه بشه براي كاربران پيام عمومي فرستاد سعی می کنم انجام بدم. |
|||
سردر
آپلود
بازی
جستجو
اعضا
آرشیو
راهنما
نقشه سایت
لینکدونی
تماس با ما

مشاهده نسخه قابل چاپ